top of page

SRNC

Student Rider Nations Cup (SRNC) är en världscuptävling där man reser till olika länder för att representera Sverige i både hoppning och dressyr.
TÄVLINGEN

Tävlingen går till så att tre ryttare tävlar samma häst i dressyr respektive hoppning efter endast 5 minuters uppvärmning, och den ryttare med det bästa resultatet går vidare till nästa omgång där svårighetsgraden är högre. Första rundan går i ca LB i dressyr och 90 cm hoppning, och i finalen står endast 2 ryttare kvar och då ligger nivån på ca 135 hoppning och St. Georg/Kür dressyr. I tävlingen deltar tre ryttare i varje lag och totalt kommer ca 15 länder till start.

 

Utöver hästtävlingarna är detta ett mycket socialt och roligt event. Om du är en riktig minglare som vill få goda vänner över hela världen så är detta något för dig! Råkar du även vara en stjärna på dansgolvet eller en överlevare som glider runt med ett leende på läpparna trots minimalt med sömn är dessa tävlingar perfekta för dig!

ANMÄLAN

Anmälan öppnar vanligtvis 2-3 månader innan tävlingen äger rum, och är öppen i cirka en månad. Supporteranmälan är vanligtvis öppen ända fram till cirka en månad innan tävlingen äger rum.

Anmälan sker till NR (National Responsible) på nr.sweden@gmail.com

Tidigare resultat:

World Finals 2018 Belgien

2018-12-31

🥇Team Sweden Combined GOLD
🥇Team Sweden Dressage GOLD
🥇Team Sweden Show Jumping GOLD

🥇Ebba Asplund Combined GOLD
🥈Ida Nordström Combined SILVER
🏅Agnes Hansson Combined 5th

🥈Ebba Asplund Dressage SILVER
🏅Ida Nordström Dressage 5th
🏅Agnes Hansson Dressage 8th

🥇Ida Nordström Show Jumping GOLD
🏅Ebba Asplund Show Jumping 4th
🏅Agnes Hansson Show Jumping 5th

Amazing from our girls, GRAND SLAM winning their league and all of them being placed in everything! Happy new year!

SRNC Ireland

4 September 2016

Under tävlingarna på Irland under 1-4 september hamnade det svenska laget på fjärde plats både i dressyr och hoppning samt på andra plats kombinerat! I laget ingick Tove Svensson (GARS), Ida Nordström (ARKUM) och Sofia Scott (LARK). De fina insatserna ledde till att Sverige har kvalificerat sig till golden league under world finals!

World University Equestrian Championship 2016

3 Juli 2016, Flyinge

Sverige är världsmästare! 

I det svenska laget ingick Moa Berrek, Rebecka Nyhlén och Fanny Götesson. Celie Gunnarsson var reservryttare och Sanna Andersson lagkapten. 

Läs mer här.

1/11

Please reload

bottom of page